Επιλέξτε το σωστό μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπό σας

Δημοσιεύτηκε: 09/05/2017 - 12:11

Αν ήδη έχετε κάνει τις πρώτες σας εμφανίσεις στην παραλία και νιώσατε ότι το μαγιό σας δεν σας κολακεύει όσο θα θέλατε ή ακόμα περνάτε άπειρες ώρες στο δοκιμαστήριο ,ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα… Μάλλον χρειάζεστε λίγη βοήθεια! Πολλές φορές η επιλογή του μαγιό είναι πιο δύσκολη από την επιλογή ενός ρούχου… Διαβάστε παρακάτω για καταλήξετε σε εκείνο τελικά που θα αναδείξει το σώμα σας καλύτερα και θα καλύψει τις ατέλειες σας.. Πάμε να λύσουμε την πρώτη και μεγαλύτερη απορεία… Ολόσωμο ή μπικίνι;

 
Σωματότυπος ”αχλάδι”:

Αυτό σημαίνει πως έχετε στενή μέση και πιο μεγάλη περιφέρεια. Εδώ θα επιλέξετε μπικίνι! Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν το κάτω μέρος του μαγιό να έχει κορδόνια ή να μην έχει ραφές. Έτσι δεν θα πιέζεται η περιοχή. Ακόμη καλό θα ήταν να επιλέξετε κάτι πιο εντυπωσιακό στο πάνω μέρος.

Σωματότυπος ”μήλο”:

Αυτό σημαίνει έλλειψη μέσης και πιο αδυνατά πόδια, για αυτό πρέπει να βρείτε ένα μαγιό που να τονίζει την μέση είτε από το κόψιμό που έχει, είτε από το σχέδιο του υφάσματος. Προσπαθήστε το μαγιό σας να είναι πιο θηλυκό… Σε αυτή την περίπτωση ένα ολόσωμο μαγιό θα ήταν ότι πρέπει!

Σώμα γεμάτο καμπύλες:

Σε αυτό το σώμα ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα και εξαρτάται από εσάς πιο σημείο θέλετε να τονίσετε.

Αθλητική σιλουέτα:

Δηλαδή μεγάλες πλάτες , μικρό στήθος, στενή λεκάνη. Επιλέξτε ένα μαγιό με κορδονάκι, έντονα χρώματα και λεπτομέρειες στο κάτω μέρος. Τα μαγιό που δένουν στο λαιμό είναι πολύ καλή επιλογή. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να φορέσεις ολόσωμο μαγιό με έντονα χρώματα και με βαθύ ντεκολτέ . φροντίστε να έχουν σχέδια ή κοψίματα που θα δείχνουν την περιοχή πιο πλούσια.

Σώμα plus size:

Εδώ παίζει μεγάλο ρόλο το σωστό νούμερο.Επιλέξτε ολόσωμα μαγιό που καλύπτουν την κοιλιά. Αν τελικά έχετε επιλέξει ήδη μπικίνι και έχετε έντονους γλουτούς, αποφύγετε τα μαγιό σορτσάκια γιατί προσθέτουν όγκο. Επιλέξτε σκούρα χρώματα για το κάτω μέρος και έντονα ανοιχτά χρώματα για το επάνω μέρος. Άν έχετε μεγάλο στήθος, επιλέξτε εκείνα που έχουν τιράντες γιατί κρατάνε καλύτερα το βάρος.Τα μαγιό που δένουν στο λαιμό είναι η καλύτερη επιλογή!

Και τέλος , πάντα ένα ολόσωμο μαγιό σε σκούρο χρώμα θα καταφέρει να καλύψει τις ατέλειες σας. Ακόμη, το χρώμα του μαγιό παίζει μεγάλο ρόλο και μπορεί να σας βοηθήσει. Όπως και ένας άλλος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή σε άλλα σημεία του σώματος σας είναι να προσθέσετε στο look σας κάποια αξεσουάρ!

Ετικέτες: