Ανεβάζει ρυθμούς η Παναχαϊκή-Καλή εικόνα στο 0-0 με Ιωνικό

Δημοσιεύτηκε: 11/09/2017 - 08:40

Παρότι σε αυτό το φιλικό δεν κατάφερε να σκοράρει, η εικόνα που δείχνει η Παναχαϊκή ολοένα και βελτιώνεται, μετά το φιλικό 0-0 κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια.

Οι «κοκκινόμαυροι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στα δυο ημίχρονα, με τον Οδφρυδόπουλο να χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.

Στο πρώτο μέρος, ο Γιάννης Γκέσιος ήταν ο «δράστης» των περισσότερων ευκαιριών που τελείωσαν οι Πατρινοί, με τον έμπειρο άσο να δείχνει πολύ καλό πρόσωπο σε δεύτερο σερί ματς, χωρίς ωστόσο να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πιτσιρικάδες Μασούρας και Μουστακόπουλος έλαμψαν και πάλι, ενώ η άμυνα δεν κινδύνευσε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα. Η πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε προς το φινάλε, όταν ο Μουστακόπουλος έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ και τράνταξε τη συμβολή των δοκών των γηπεδούχων.

Να σημειώσουμε εδώ, πως η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά στο επιθετικό κομμάτι, καθώς ναι μεν δημιουργεί πολλές φάσεις, όπως και στην Ναύπακτο, αλλά το σημαντικό είναι να μπορέσει να τις αξιοποιεί.

Γενικότερα, το κλίμα στο γήπεδο ήταν εξαιρετικό, με τον Ιωνικό να τιμάει τους Κυριακόπουλο, Οφρυδόπουλο, Κατσουράνη και Χαλκιά. Από τη Συμμαχία το παρών έδωσαν οι κ. Κουνάβης, Χριστοφορίδης και Κυριακόπουλος.

Παναχαϊκή: Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Φωτάκης, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ελευθεριάδης, Γκέσιος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Χαλκιάς, Αγουρίδης, Μπούτιβας, Σωτηράκος, Μπιτσάκος, Φουρλάνος, Μουστακόπουλος, Στεργίδης, Μασούρας, Σπανός, Αντωνακόπουλος.

πηγή:matchnews.gr

Ετικέτες: