Κλείνει 10άρι από την Παραγουάη η Παναχαϊκή

Δημοσιεύτηκε: 13/02/2019 - 13:19

Eτοιμη να αποκτήσει και τον 30χρονο Παραγουανό μεσοεπιθετικό Χοσέ Μοντιέλ (έχει γεννηθεί στις 19 Μαρτίου 1988) είναι η Παναχαϊκή, παρότι κυκλοφορεί ότι τον παίκτη φλερτάρει και ομάδα της Σούπερ Λίγκας από την Ελλάδα. Ο Μοντιέλ στα 18 του χρόνια θεωρήθηκε από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λατινικής Αμερικής κάνοντας μεταγραφή στην Ουντινέζε. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει παίξει στην Ιταλία ακόμη στη Ρετζίνα, συνέχισε στη Ρουμανία στη Σελάσι, επέτρεψε στη Ρετζίνα, μετά πήγε στην Αργεντινή για την Τίγκρε και ακολούθως επέστρεψε εκ νέου στην Ευρώπη και στην Ιταλία αγωνιζόμενος διαδοχικά σε Ρετζίνα και Μπενεβέντο.
Στη συνέχεια έπαιξε στο Περού για την Ουνιόν Κομέρσιο, Χουανκάγιο και για λίγο στο Κατάρ στην Αλ Σαμάλ και τελευταία ομάδα του ήταν στο Περού η Αγιακούτσο (εκεί παίζει τα τελευταία 2 χρόνια). Ο Jose Montiel ήδη έχει μπει στο αεροπλάνο και «πετάει» για την Ελλάδα. Θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και όπως διαρρέει και ο Δ. Δρόσος θα υπογράψει στην Παναχαϊκή.
Ωστόσο, 30χρονος παίκτης, που μετράει και 9 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, έχει προταθεί και σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα και η περίπτωσή του αρέσει. Άλλωστε, το δικαίωμα για απόκτηση ελεύθερων παικτών υπάρχει μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.