*

Έφηβες έβαλαν μωρό στο ψυγείο

Δημοσιεύτηκε: 12/08/2017 - 15:15

Κατηγορίες για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο αντιμετωπίζουν δύο έφηβες στις ΗΠΑ, οι οποίες έβαλαν ένα μωρό- ξαδελφάκι της μιας από τις δύο- στο ψυγείο και μάλιστα βιντεοσκόπησαν την πράξη τους και ανέβασαν το βίντεο στο Snapchat.

Όπως γράφει το CNN, τα κορίτσια έκαναν μπέμπι σίτινγκ τη Δευτέρα, στο σπίτι του μωρού στη Μασαχουσέτη, την ώρα που η μητέρα του έκανε μπάνιο.

Στο βίντεο που ανέβασαν τα κορίτσια φαίνεται η μία να βάζει το μωρό, που κλαίει σπαρακτικά, μέσα στο ψυγείο και να κλείνει γελώντας την πόρτα. Το μωρό ακούγεται να κλαίει μέσα από το ψυγείο.

Από το βίντεο δεν είναι σαφές πόση ώρα έμεινε το μωρό μέσα στο ψυγείο αλλά, σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό.

Οι έφηβες συνελήφθησαν αλλά δεν είναι γνωστό αν κρατούνται ή εάν αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση.

Η μητέρα του παιδιού δήλωσε σε αμερικανικά μέσα πως ένιωσε τρόμο όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Το ένα από τα κορίτσια είναι ανιψιά της, ξαδέλφη του μωρού της.

«Ξέρω πως δεν θα έβλαπτε την κόρη μου, δεν είχε αυτή την πρόθεση. Ήταν μια χαζομάρα, μια βλακεία» πρόσθεσε. «Δεν θα ξαναφήσω ποτέ σε όλη τη ζωή μου τα παιδιά μου με την ανιψιά μου ή τους φίλους της» κατέληξε.

Ετικέτες: