Έσπασε κάθε ρεκόρ η συμμετοχή στο Μεγάλο Διαγωνισμό του PatraNews.gr - Στις 12 το μεσημέρι της Κ. Δευτέρας η κλήρωση

Δημοσιεύτηκε: 02/02/2018 - 11:04

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό που πραγματοποιεί ο Όμιλος THEODOROPOULOS GROUP, καθώς λίγες ώρες πριν τη λήξη του αναμενόταν συνολικά οι συμμετέχοντες να υπερβούν τον αριθμό των 10.000!

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία συμμετοχής έληξε ακριβώς τα μεσάνυχτα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, η δε κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, στα γραφεία του patranews.gr, από το μεγαλομέτοχο, Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, και ο νικητής θα ανακοινωθεί αμέσως μετά.

Ο Όμιλος THEODOROPOULOS GROUP, σε συνεργασία με την SUPERFAST FERRIES & την ANEK LINES, έδωσε τη δυνατότητα στον τυχερό να κερδίσει ένα ταξίδι στην Ιταλία!

Συγκεκριμένα, ο τυχερός, που θα αναδειχτεί από την κλήρωση, θα κερδίσει ένα δωρεάν εισιτήριο για δύο άτομα σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κι ένα ΙΧ αυτοκίνητο από Πάτρα προς Ανκόνα με επιστροφή!

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

Διάρκεια διαγωνισμού: από 2 Φεβρουαρίου έως και 18 Φεβρουαρίου 2018
Ημερομηνία κλήρωσης: 19 Φεβρουαρίου 2018

* Η προσφορά ισχύει από 19 Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2018, για ταξίδι κατά τη χαμηλή περίοδο και αναλόγως διαθεσιμότητας (εκτός Ιουλίου, Αυγούστου, Πάσχα και Χριστουγέννων).

** Κάθε μοναδικός τηλεφωνικός αριθμός συνοδευόμενος από έγκυρο e-mail καταλαμβάνει μία θέση στην κλήρωση της 19ης Φεβρουαρίου.

***  Τα αποτελέσματα της κλήρωσης (1 μεγάλος τυχερός και 3 επιλαχόντες) θα ανακοινωθούν στο patranews.gr την ίδια ημέρα και θα ειδοποιηθούν στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπλήρωσαν.

**** Ο μεγάλος τυχερός έχει προθεσμία μιας εβδομάδας να αποδεχθεί και να παραλάβει το δώρο του. Μετά το πέρας της μίας εβδομάδας θα ειδοποιηθεί ο πρώτος επιλαχόντας ο οποίος θα έχει με τη σειρά του μία εβδομάδα για τη αποδοχή και παραλαβή της προσφοράς. Η παραπάνω διαδικασία συνεχίζεται μέχρι κάποιος από τους τυχερούς να αποδεχθεί το έπαθλο. Σε περίπτωση που δεν το αποδεχθεί κανείς, η κλήρωση δεν επαναλαμβάνεται και το δώρο επιστρέφεται.