Ανεξαρτητοποίηση Δ.Χάρδα με καταγγελίες κατά της Δημοτικής Αρχής Μοραντ

Δημοσιεύτηκε: 24/10/2018 - 21:33

 

 

Την ανεξαρτητοποίηση του  προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης και τη δημοτική παράταξη “Συμφωνία Πολιτών” υπέβαλε ο κ. Δ. Χάρδας, ανεξάρτητος δημοτικός  σύμβουλος.

Ο  κ. Χάρδας στην επιστολή παραίτησής του αναφέρεται στα γεγονότα της διαγραφής του κ. Δ. Μάλλιαρη που απέφερε το παράνομο, καταχρηστικό και αντιδημοκρατικό, όπως το χαρακτηρίζει , αποτέλεσμα της αντικατάστασής του από την  θέση του μέλους του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ηρακλής. Ο κ. Χάρδας υποστηρίζει ότι οι τακτικές αυτές καταδεικνύουν με προφανή τρόπο την αντιδημοκρατική λειτουργία της παράταξης που θυμίζει πρακτικές ολοκληρωτισμού.

Στιγματίζει την άρνηση  του επικεφαλής της παράταξης  και των αυλικών του να προσκαλέσουν τον βαλλόμενο κ. Μάλλιαρη -καθώς και των υπολοίπων μελών  της παράταξης, στη συνεδρίαση στερώντας του το δικαίωμα υπεράσπισής του, ακυρώνοντας τον κατεξοχήν πυλώνα του δικαίου, του τεκμηρίου της αθωότητας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Κατ΄εντολήν και καθ' υπόδειξιν -συνεχίζει ο κ. Χάρδας- με σκοπιμότητα δεν θέσατε σε ψηφοφορία την πρότασή μου περί αναβολής της συνεδρίασης ώστε να ενημερωθούν εγκυρότερα οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο κύριος Χάρδας παραμένει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος συνεχίζοντας τον αγώνα του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών του διότι όπως λέει ο ίδιος οι αρχές και οι αξίες του δεν του επιτρέπουν να παραμένει σε μια παράταξη, που καθημερινά «βιάζει» τους κώδικες δεοντολογίας και ακυρώνει τη λαϊκή βούληση.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.