Αντίστροφη μέτρηση για τον επαναπατρισμό του άτυχου νευροχειρουργού Δημήτρη Κωνσταντίνου

Δημοσιεύτηκε: 22/01/2018 - 11:10

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελευταία πράξη της τραγωδίας, που παίχτηκε στις χιονισμένες κορυφές των Άνδεων, με τραγικό πρωταγωνιστή τον εκ των κορυφαίων διεθνώς και εξαιρετικά αγαπητό στην τοπική κοινωνία νευροχειρουργό Δημήτρη Κωνσταντίνου (αριστερά στη φωτ.), έχει αρχίσει.

Έτσι, αφού ολοκληρώθηκε η επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία μεταφοράς της σορού του από το υψόμετρο των 6.900 μέτρων, όπου ο γιατρός και έμπειρος ορειβάτης άφησε την τελευταία του πνοή, εξασκώντας το σπορ που τόσο τον συνάρπαζε, η... σκυτάλη πέρασε στους συναδέλφους του, που ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν την ιατροδικαστική εξέταση στο νοσοκομείο της πλησιέστερης μεγάλης αργεντίνικης πόλης Μεντόζα, όπου μεταφέρθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου η σορός από το όρος Ακονκάγκουα.

Αφού, λοιπόν, διακριβωθούν και επίσημα τα αίτια θανάτου του Δημήτρη Κωνσταντίνου, θα εισέλθουμε στο τελικό στάδιο, που δεν είναι άλλο από τον επαναπατρισμό της σορού του διαπρεπούς επιστήμονα, προκειμένου οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και όσοι τον αγάπησαν και τον εκτίμησαν κατά τη λαμπρή ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία να του πουν το τελευταίο "αντίο".

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.