Εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Θάνου Ακριβού - Δείτε πώς θα είναι σήμερα (VIDEO-ΦΩΤ.)

Δημοσιεύτηκε: 18/04/2018 - 19:15

Δείτε πώς μπορεί να φαίνεται σήμερα ο Θάνος Ακριβός που έχει εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη, έχοντας λίγο μούσι. Το αυτοκίνητό του «έμεινε» από μπαταρία από την Τετάρτη το βράδυ, στην περιοχή Πανόραμα Άργους. Τελευταία σημεία ζωής έχουμε την Παρασκευή το μεσημέρι, όταν ένα ασημί αυτοκίνητο προσεγγίζει το δικό του, σύμφωνα με κατάθεση μάρτυρα. Από τότε δεν τον έχει ξαναδεί κανείς. Κάθε πληροφορία για το ασημί αυτοκίνητο που κινήθηκε στην περιοχή την Παρασκευή το μεσημέρι είναι πολύ χρήσιμη. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή.

akrivos

Όπως ενημέρωσε ο διοικητής της Π.Υ. Άργους κ. Καπουράλος οι έρευνες είναι συντονισμένες από την πλευρά της υπηρεσίας του η οποία ειδοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι,ενώ ως τότε οι έρευνες διεξάγονταν από της αστυνομία και ανθρώπους της οικογένειας του Θ Ακριβού.

Υπάρχουν μαρτυρίες πολιτών οι οποίες αξιολογούνται από την υπηρεσία μας-δήλωσε- και τις αστυνομικές αρχές ενώ ανέφερε ότι υπάρχει μαρτυρία πολίτη που είδε τον Θάνο Ακριβό την περασμένη Παρασκευή, πεζό, πολύ κοντά στο σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητο του.

Ο κ. Καπουράλος επισήμανε ακόμη τη δυσκολία για να γίνουν έρευνες στην περιοχή λόγω των πολλών δένδρων που υπάρχουν και ότι οι σκύλοι της ΕΜΑΚ λόγω των αρκετών ημερών που έχουν περάσει είναι δύσκολο να εντοπίσουν κάτι  και πολύ περισσότερο στο ότι δεν υπάρχει κάποιο σημείο αναφοράς.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε στο Nafpaktia news.gr:

npress.gr, nafpaktianews.gr

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.