Τρια νέα καταστήματα ανοίγει ο «Ανδρικόπουλος» σε Πάτρα Κάτω Αχαΐα & Ροΐτικα

Δημοσιεύτηκε: 20/06/2018 - 11:50

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες της εταιρείας «Ανδρικόπουλος» για τη λειτουργία των τριων  νέων καταστημάτων στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το τέλος του 2018 θα βρίσκονται στη διάθεση των καταναλωτών τρια  υπερσύγχρονα σουπερμάρκετ σε  Λεωφόρο Γούναρη στην  Κάτω Αχαΐα και Ροΐτικα, κάτι που θα σημάνει και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Το κατάστημα της Γούναρη βρίσκεται στο ύψος των Υψηλών Αλωνιών στο πρώην Ταχυδρομικό 

Ταμιευτήριο, οι εργασιες εχουν σχεδον ολοκληρωθει και αναμενεται να ανοιξει τις πυλες του στο κοινο στις 20 Ιουλιου.

Στην κατω Αχαια βρισκομαστε ακομα στο αρχικο σταδιο και υπολογιζεται να ανοιξει την περιοδο των Χριστουγεννων.

Τελος το καταστημα των Ροιτικων αναμενεται να ανοιξει και αυτο μεσα στο 2018 η το αργοτερο αρχες του 2019.

Ο όμιλος επιχειρήσεων Ανδρικόπουλος δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της Πάτρας με τη λειτουργία 10 supermarket και 2 αρτοποιείων για περισσότερο από 40 χρόνια, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών λόγω της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει αλλά και των ανταγωνιστικών τιμών.

Η επιχείρηση δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, παραμένοντας η πρώτη επιλογή των καταναλωτών στην πόλη μας παρά τον έντονο ανταγωνισμό. Απασχολεί περισσότερα από 450 άτομα, ενώ στις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε είναι και βράβευση στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», με το βραβείο «Greek Business Champion» ως μια από τις 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ελλάδας την τελευταία 3-ετία.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.