*

Προβλήματα από πλημμύρες στον Άγιο Βασίλειο - "Μπαλάκι" έχουν κάνει τους κατοίκους Περιφέρεια και Δήμος

Δημοσιεύτηκε: 11/01/2017 - 16:16

Αρκετά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε κατοικίες στον  Άγιο Βασίλειο από τα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή για την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού.

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη φορά που προκλήθηκαν ζημιές και πλημμύρες σε κατοικίες παραπλεύρως των εργασιών καθώς από την εκκίνηση των έργων έχει φράξει το φρεάτιο που βοηθούσε να μην υπάρχει συμφόρηση από τη ροή του νερού κατά τη διάρκεια καταιγίδων.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, το πρόβλημα είναι τεράστιο που δημιουργείται όποτε βρέχει με κίνδυνο να πλημμυρίσουν τα υπόγεια και τα σπίτια της περιοχής. Ο κάτοικος της περιοχής, κ. Γιώργος Χρόνης, δήλωσε στο patranews.gr:

«Έχουμε δύο χρόνια που ταλαιπωρούμαστε από αυτή την ιστορία. Έχουμε απευθυνθεί σε οποιονδήποτε μπορεί να φέρει ευθύνη και όλοι μας στέλνουν από γραφείο σε γραφείο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς αντιμετωπίζουμε συνέχεια το ίδιο πρόβλημα και στο Δήμο μας λένε πως είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Αδιαφορούμε ποιος φταίει για την συγκεκριμένη κατάσταση και θέλουμε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα μας γιατί κινδυνεύουν οι περιουσίες μας!».