*

«Μαγκιές» και γκρίνια μετά τις ήττες για τους «Διάσημους» στο Survivor

Δημοσιεύτηκε: 20/03/2017 - 19:00

Γκρίνια, καβγάδες και μια... ωραία ατμόσφαιρα συνθέτει το σκηνικό με τους «Διάσημους» στο Survivor.

Χθες γνώρισαν άλλη μια ήττα, τη δεύτερη συνεχόμενη σε αγώνα επάθλου.

Αν και ο αγώνας ήταν ντέρμπι, οι «Μαχητές» επικράτησαν με αποτέλεσμα να είναι αυτοί που απόλαυσαν τρία τοστ ο καθένας.

Η νέα ήττα προκάλεσε γκρίνια στις τάξεις των «Διάσημων», με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να εξομολογείται στον Λάμπρο Χούτο ότι πονάει γιατί δεν πρόσεξε και ότι κάποιοι άλλοι κρατούν τις δυνάμεις τους.

Τα παράπονα αυτά έφτασαν, όμως, στα αυτιά ορισμένων συμπαιχτών της που, όπως ο Κώστας Κοκκινάκης και η Σόφη Πασχάλη, δήλωσαν κουρασμένοι από τη στάση της.

Η κατάσταση αυτή σε συνδυασμό με ορισμένα σχόλια του Γιάννη Σπαλιάρα, φαίνεται ότι οδήγησαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου στην πλευρά του Γιώργου Αγγελόπουλου, με τους δύο τους να στήνουν ένα «πηγαδάκι» στο οποίο έγιναν αναφορές για παίχτες που παίζουν «βρώμικα».

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένη για το γεγονός ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ήθελε να φάει το γεύμα που ετοίμασε η αθλητικογράφος για την ομάδα των διασήμων.

Όπως αποκάλυψε, ο λόγος που ο Αγγελόπουλος φάνηκε δύσκολος ήταν ότι δεν πέτυχε τα πιτάκια όπως τα ήθελε. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Ντάνος είναι ένα παιδί που «Θέλει να φαίνεται. Θέλει να θεωρεί τον εαυτό του αρχηγό. Θεωρώ τραβηγμένες από τα μαλλιά κάποιες αντιδράσεις του».

Ο πρώην μαχητής μάλιστα έδειξε εμφανώς τη δυσαρέσκειά του τόσο για το φαγητό, όσο γιατί ο συμπαίκτης του στους διάσημους, Γιάννης Σπαλιάρας πρόλαβε και διάλεξε το πιάτο που ήθελε να φάει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν είπε ότι ενοχλείται με την άρνησή του Αγγελόπουλου να φάει επειδή δεν του άρεσε όπως ήταν μαγειρεμένο το φαγητό. «Με ενοχλεί αυτό που λες», είπε η αθλητικογράφος στον Αγγελόπουλο. Εκείνος έφυγε νευριασμένος για να βουτήξει στη θάλασσα.

Αφού βγήκε από τη θάλασσα και πλησίασε στην καλύβα και πήγε να πάρει το πιάτο που κρατούσε στα χέρια του ο Γιάννης Σπαλιάρας. Η κίνηση εξόργισε τον Γιάννη Σπαλιάρα, που του είπε: «Εγώ το διάλεξα! Δηλαδή τι να κάνουμε! Έπρεπε να διαλέξεις! Άσε τις μαγκιές».

Ετικέτες: