*

Ο Ντάνος σάρωσε απέναντι στους Τούρκους του Survivor

Δημοσιεύτηκε: 19/05/2017 - 17:51

Σε μια σύγκρουση που από την αρχή φαινόταν δύσκολη μπήκαν οι Έλληνες παίκτες του Survivor, που έχασαν στον πρώτο αγώνα από τους Τούρκους.

Ο επαναληπτικός είναι σήμερα, αλλά τα πράγματα παραμένουν ζόρικα για την ελληνική ομάδα. Είναι εμφανές ότι οι Τούρκοι έχουν δυνατές ομάδες, ισχυρούς παίκτες και πολλές εναλλακτικές...

Οι Τούρκοι παίκτες απαρτίζονται από κορυφαίους αθλητές σε δυναμικά αθλήματα και γενικά δεν αντιμετώπισαν στην πλάκα το αγώνισμα.

Οι επίλεκτοι παίκτες από τους Μαχητές και τους Διάσημους έχασαν χθες με 10-7 από τους Τούρκους που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ενδεχομένως το πήρα στα σοβαρά, σε σύγκριση με την ελληνική ομάδα και έτσι έφτασαν στην πρώτη νίκη.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην ελληνική και την τουρκική ομάδα ήταν ξεκάθαρη και ο Ντάνος ήταν αυτός που έκανε μόνο νίκες.

Η ελληνική ομάδα κατέβηκε με Αγγελόπουλο, Μάριο, Αναγνωστόπουλο, Βασάλο, Χρανιώτη, Ευρυδίκη και Σάρα.

Η πρώτη αναμέτρηση έγινε ανάμεσα στον Αναγνωστόπουλο και τον Φουρκάν. Ο Φουρκάν ήταν γρήγορος και παρότι ο Μισθοφόρος κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια τελικά έχασε.

Μετά η Σάρα βρέθηκε απέναντι στην Ελίφ, μία 25χρονη που είναι και body builder. Η διαφορά ήταν μεγάλη στο στίβο μάχης...

Ο Αγγελόπουλος πήρε τη νίκη εύκολα απέναντι στον Ογκεντάι, αλλά ο Βασάλος δεν πρόλαβε να ρίξει ούτε βολή, απέναντι στον μποξέρ Αντέμ. Ο Μάριος έχασε από τον Σερχάτ, τον ποδοσφαιριστή με μεγάλη διεθνή καριέρα.

Ο Χρανιώτης πήγε να κάνει την έκπληξη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Με το σκορ 1-6, Βασάλος και Ευρυδίκη βγήκαν μπροστά και μείωσαν τη διαφορά.

Ο Ντάνος πέτυχε την τρίτη νίκη του επί των Τούρκων απέναντι στον Φουρκάν, όμως η Βαλαβάνη έχασε και η ήττα με 7-10 ήρθε στο τέλος.

Πάντως μετά την ήττα η ελληνική ομάδα φάνηκε συγκεντρωμένη και ετοιμάζει τη στρατηγική της για τη σημερινή μέρα.