"Έλουσα τον πατριό μου με βενζίνη και τον έκαψα ζωντανό" - Σοκάρει ο 34χρονος στη Μάνη

Δημοσιεύτηκε: 01/01/2018 - 21:15

«Ήρθα να παραδοθώ, σκότωσα τον πατριό μου. Τον έλουσα με βενζίνη και τον έκαψα ζωντανό» ήταν τα πρώτα λογία του 34χρονου στους αστυνομικούς του τμήματος δυτικής Μάνης, όπου και παραδόθηκε μετά την φρικιαστική δολοφονία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο enikos.gr πως ο 34χρονος στις 6 Σεπτέμβριου του 2017 πήρε εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο και από το τότε είχε πάει στο χωριό του, τον Άγιο Νικόλαο, όπου βρίσκεται και η μητέρα του.

Κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν καλά τον νεαρό και τον πατριό του υποστηρίζουν πως οι δύο άντρες είχαν κακή σχέση και για αυτό το λόγο ο δράστης ζούσε σε ένα τροχόσπιτο.

Ανατριχιαστικές είναι και οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία του 65χρονου στην αυλή του σπιτιού του όπου εκτός από την μητέρα του δράστη βρισκόταν μια θεία του και ακόμη ένα φιλικό πρόσωπο.

Όταν ο 34χρονος έβαλε φωτιά στον πατριό του, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, όλοι προσπάθησαν να τη σβήσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν με τον 65χρονο να βρίσκει φρικτό θάνατο.

Στη συνέχεια ο δράστης παραδόθηκε στις αρχές όπου ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.