*

Γλυτώνετε τα χρέη σας αν απαντήσετε στο κουίζ!

Δημοσιεύτηκε: 11/01/2017 - 12:00

Κάποτε ήταν… πλακατζής. Μια άλλη εποχή «πλαστικός χειρούργος» του χρήματος. Καλύτερα απ’ όλους τον ξέρει η γυναίκα του, που έχει την πικρή εμπειρία της έξωσης και του «λουκέτου», εξ’ αιτίας της μεγαλομανίας του συζύγου της, που εξελίχθηκε σ’ έναν απίθανο τσαρλατάνο, ο οποίος εσχάτως απασχολεί την κοινή γνώμη της χώρας-φαιδράς πορτοκαλέας.

Εκείνα τα πρώτα χρόνια των –από τότε – γκρίζων ενασχολήσεών του κατάφερε να φέρει βόλτα, ποιον λέτε; Τον πρώην Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Κώστα Αντζουλάτο, με τον οποίο συνεργάσθηκε εμπορικά και του απέσπασε δικαστικώς ένα σεβαστό χρηματικό ποσό! Ναι, υπήρξε και περίπτωση που ο Αντζουλάτος πιάστηκε κορόιδο.

Για τον πρωταγωνιστή του κουίζ γνωρίζει πολλά ο άνθρωπος που χειριζόταν τις υποθέσεις του. Ακόμη κι αυτόν τον έβαλε στο «τρόκολο» ο αθεόφοβος. Μόνο που το θύμα ήξερε καλά τη δουλειά του και είναι αυτός τώρα που γελάει τελευταίος.

Αν απαντήσετε σωστά στο κουίζ, γλυτώνετε τα χρέη σας στην Εφορία, τις Τράπεζες, τον γείτονα, τον κουμπάρο σας, τη ΔΕΗ, την κινητή τηλεφωνία, το μπακάλη και το μανάβη σας!