*

Παππάς: Θα πάρουμε στον Τσίπρα την καλύτερη γραβάτα

Δημοσιεύτηκε: 19/05/2017 - 14:45

«Δεν ξέρω αν θα φορέσει γραβάτα ο Τσίπρας, ξέρω ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δοθεί λύση για το χρέος», σχολίασε σήμερα ο Νίκος Παππάς αναφερόμενος στη δήλωση του πρωθυπουργού ότι θα «αναγκαστεί να φορέσει γραβάτα γιατί θα υπάρξει ρύθμιση του χρέους».

«Θα κοιτάξουμε να του πάρουμε την καλύτερη (γραβάτα)» είπε χαριτολογώντας ο υπουργός, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Η λύση για το χρέος», εκτίμησε ο υπουργός, «θα βγάζει και το τελευταίο σύννεφο αβεβαιότητας».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολίτικης σημείωσε επίσης πως η ύπαρξη των αντίμετρων που ισοσκελίζουν τα μέτρα και το γεγονός ότι η κυβέρνηση έτυχε όλους του στόχους του προγράμματος υπονομεύει στρατηγικά την επιχειρηματολογία της ΝΔ. Αυτό είναι, είπε, που οδηγεί τον κ. Μητσοτάκη να κάνει πράγματα αλλοπρόσαλλα, να προτείνει δικά του αντίμετρα που σε ορισμένα σημεία υπερακοντίζουν τα δικά μας.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά ο κ. Τσίπρας «έφερε 200 νέες χιλιάδες θέσεις εργασίας ενώ επί των προηγούμενων μνημονικών κυβερνήσεων χαθήκαν 800 χιλιάδες».

Ετικέτες: