Το νέο Star Wars έβγαλε μέσα σε τρεις βδομάδες ένα δισεκατομμύριο!

Δημοσιεύτηκε: 01/01/2018 - 21:45

Μόλις τρεις εβδομάδες μετά το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, η ταινία «Star Wars: Τhe Last Jedi» υπολογίζεται ότι έφερε στο παγκόσμιο box office 1,04 δισ. δολάρια!

Σύμφωνα με την Disney, στην οποία ανήκει η εταιρία παραγωγής των ταινιών «Πόλεμος των Άστρων» Lucasfilm, ανακοίνωσε το ποσό ενώ παράλληλα τόνισε ότι μέχρι στιγμής το «Star Wars: Τhe Last Jedi» είναι η τρίτη πιο επικερδής ταινία του 2017 παγκοσμίως!

Τα στοιχεία του Box Office Mojo, το οποίο παρακολουθεί τη βιομηχανία, δείχνουν ότι η «Πεντάμορφη και το Τέρας» - επίσης της Disney- έφερε 1,26 δισ. στο box office ενώ η ταινία «Fate of the Furious» ακολουθεί με 1,24 δισ. δολάρια.

Στις ΗΠΑ, όμως, το «Star Wars: Τhe Last Jedi» είναι ο αδιαμφισβήτητος «βασιλιάς» του 2017, καθώς έκοψε περισσότερα εισιτήρια από την «Πεντάμορφη και το Τέρας» και αναδείχτηκε στην πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς.

Μάλιστα, κατέκτησε και την όγδοη θέση στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών στις ΗΠΑ. Και αυτό γιατί κατάφερε να βγάλει 517 εκατ. δολάρια!Πρόκειται για την όγδοη περιπέτεια της σειράς ταινιών «Star Wars», που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 14 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει το CNNi, ήταν η δεύτερη επικερδέστερη πρεμιέρα στην ιστορία της ΗΠΑ.Το… χρυσό μετάλλιο κρατά, όμως, το «αδελφάκι» του, η ταινία «Star Wars: The Force Awakens» που κυκλοφόρησε το 2015.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.