Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Αστόρι: «Για εμένα είναι κάθε μέρα 4 Μαρτίου»

Create: 22/03/2019 - 12:30

Η Φραντσέσκα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, για το πώς έχει περάσει αυτόν τον ένα χρόνο αλλά και για την κορούλα τους, τη Βιτόρια, η οποία είναι σήμερα τριών ετών.

«Πολλοί άνθρωποι με έχουν ρωτήσει αν κοιμήθηκα την 4η Μαρτίου και τους απάντησα πως για μένα κάθε μέρα είναι 4 Μαρτίου. Ό,τι και αν κάνω, σκέφτομαι πως ο Ντάβιντε δεν είναι πλέον δίπλα μου. Ήταν μία τραγωδία για μένα. Ήταν ένας βασανιστικός, δύσκολος και απαιτητικός χρόνος για μένα. Δεν ήξερα πως ήμουν τόσο δυνατή. Έπρεπε να βρω την ενέργεια και το κουράγιο που δεν ήξερα καν αν έχω, για να αντεπεξέλθω. Πριν ήμουν η Φρα, ένα κορίτσι της ηλικίας μου, έπειτα έγινα η Φραντσέσκα, μία γυναίκα που αντιμετωπίζει προκλήσεις που δεν φανταζόταν ποτέ ότι μπορούσε να ξεπεράσει.

Συχνά σκέφτομαι πώς θα συμπεριφερόταν αν ήταν στη θέση μου. Δεν υπάρχει σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τον πόνο. Στην αρχή, φοβόμουν τα πάντα. Για πολλούς μήνες δεν άνοιγα την τηλεόραση ούτε κοιμόμουν στο δωμάτιό μας. Φοβόμουν πως δεν θα μπορώ πλέον να φροντίζω την κόρη μου. Μία ημέρα μετά τον θάνατο του Ντάβιντε πήγα σε παιδοψυχολόγο, η οποία με βοήθησε. Ήμουν εντελώς μπερδεμένη. Είμαι πολύ χαρούμενη που η μνήμη του έχει μείνει ζωντανή και ακούω από πολλούς ότι ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και όντως ήταν.

Είμαι 30 χρόνων και πολλές φορές σκέφτομαι πως είναι αδύνατο να ερωτευτώ ξανά, αλλά ακόμα ελπίζω να ανακαλύψω καινούρια μέρη, να γελάσω ξανά και να πηγαίνω για φαγητό με φίλους» ανέφερε.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

kounavis 300x250