Σπασμένο νύχι; Αυτός είναι ο «μαγικός» τρόπος να το σώσεις!!

Create: 19/03/2019 - 20:25

Εντάξει. Ας μιλήσουμε ειλικρινά. Πόσες φορές σου έχει τύχει να σου σπάσει ένα ή και περισσότερα νύχια και μάλιστα σε σημείο που να πρέπει να το κοντύνεις μέχρι όσο πάει; Όταν το κάνεις, βέβαια, αυτό έχεις τις εξής δύο επιλογές: Η’ να μην «πειράξεις» τα υπόλοιπα νύχια και να φαίνεται η ανισορροπία μεταξύ τους ή να τα κοντύνεις όλα για να υπάρχει αρμονία και να περιμένεις μέρες μέχρι να ξαναμακρύνουν και να φτάσουν εκεί που τα είχες. Bad and bad, δε νομίζεις;

Για να μη σχολιάσουμε το πολύ πιθανό ενδεχόμενο η «καταστροφή» να συμβεί, όταν τα έχεις ωραία, περιποιημένα ή και βαμμένα, κι έτσι ένα σπάσιμο νυχιού να σου χαλάσει όλο το nail look που έχεις δημιουργήσει. Και να πεις ότι το κοπάνησες πουθενά, το έγδαρες ή τέλος πάντων έκανες κάποια κίνηση που να τη θυμάσαι και δεν αποτελεί γεγονός-φάντασμα, να πεις ok. Αλλά εδώ είναι φορές που ξυπνάς το πρωί ωραία και καλά και ξαφνικά βλέπεις το σπασμένο νύχι.

Ναι, ναι. Έχεις δίκιο. Αρκετά σε ταράξαμε στην περιγραφή. Ήρθε η ώρα να μάθεις τη λύση και να χαλαρώσεις μια και καλή από το εκνευριστικό φαινόμενο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα φακελάκι τσαγιού και κόλλα για νύχια.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

kounavis 300x250